2021

Er det muligt at vende om på tid og sted for at forhindre mystiske ting i at ske? Med falkeøje og et knivskarpt overblik, kan du være med til at ændre fortiden.


Har du nogensinde hørt historierne om Detektiverne Mickey Mouse og Sherlock Holmes eller mysterieløseren Scooby Doo, og har du drømt om at få et job ligesom dem? Så er det nu, at du har chancen!


Vi byder dig og din patrulje velkommen til en verden med hjerne twistere, som kan vende om på begivenhedernes gang. Gennem samarbejde med politiet hjælper I til med at afslutte en farlig, men særdeles vigtig sag: Den pensionerede agent George er forsvundet. For et par dage siden mistede vi kontakten til ham, og politiet mener at han kan være blevet taget til fange, eller værre, at han ikke længere er i live. Vi har derfor brug for 60 dygtige, intelligente og seje spejdere til at opklare Georges forsvinden.


På PLan Planum kommer du til at blive mester i madlavning, arbejde med forløbstanken, samt lære om patruljelederrollen og det at være en del af en patrulje. Du kommer til at udfordre dig selv, få nye idéer til spejderaktiviteter og en efterårsferie du ikke vil glemme.


Vi håber, at du har lyst til at tage del i efterforskningen, få nye venner og udvikle dine personlige evner.


Vi ser frem til at møde dig i uge 42!